El motorista accidentat a Avinyonet de Puigventós no té carnet ni assegurança

El conductor i el passatger de la moto duien casc integral

El motorista de 17 anys que conduïa la moto implicada en l'accident mortal d'Avinyonet de Puigventós del dissabte no té permís de conduir ni tampoc tenia la moto assegurada. Segons ha informat Diari de Girona, el jove duia una motocicleta de 125cc que no tenia la documentació en regla. En el moment de l'accident portava de passatger un altre jove de 18 anys que va morir en el sinistre viari.

Els fets van tenir lloc quan faltaven pocs minuts per a les vuit del vespre quan un turisme va xocar frontalment amb la moto. Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra van detenir el conductor del cotxe per circular sota els efectes de l'alcohol.

L'home, de 33 anys, va donar 0,86 mg/l a la prova d'alcoholèmia. L'accident va passar a la confluència entre l'N-260 i el carrer Tramuntana d'aquest municipi de l'Alt Empordà. En aquests moments el motorista es troba ingressat a l'Hospital Josep Trueta de Girona on es troba en estat greu.

Amb el casc posat

Segons han informat fonts dels Mossos d'Esquadra a aquest diari en referència als elements de seguretat, els ocupants de la motocicleta duien casc integral posat en el moment de l'accident.