Un incendi calcina dues terrasses de dos restaurants al passeig marítim de Blanes

L'incident ha tingut lloc de matinada

Un total de set dotacions de cossos d’emergències han intervingut aquesta matinada en un virulent incendi que ha afectat dues terrasses de dos restaurants del Passeig de Mar de Blanes (Selva), sense registrar-se cap ferit. L’avís l’ha donat un veí del municipi quan passaven pocs minuts de les tres de la matinada, que ha trucat a la prefectura de la Policia Local informant que una de les terrasses s’estava cremant.

Immediatament s’hi ha traslladat tres dotacions de la Policia Local, que han comprovat que la magnitud del foc era considerable, i a més a més s’estava estenent molt ràpidament. Quan han arribat, la carpa de la terrassa estava pràcticament del tot cremada, i s’estaven produint petites deflagracions, produïdes segurament per les bombones de gas que hi havia a l’interior del recinte.

Els agents i oficials de la Policia Local de Blanes també han pogut comprovar també que, al cap de pocs minuts, el foc s’estenia a la terrassa situada al costat del primer restaurant on s’ha iniciat. Per això, s’ha donat avís als propietaris dels dos restaurants sinistrats. Un cop controlat i extingit l’incendi, la Policia Local ha procedit a fer l’embalissament de la zona sinistrada per evitar que s’hi passés.

Posteriorment, s’ha traspassat tota la informació a la policia científica dels Mossos d’Esquadra, que hauran de determinar quines han estat les causes que han originat l’incendi. Tot i que no es descarta cap hipòtesi, en principi es creu que no ha estat intencionat, i que podria haver-se originat a causa d’un curt-circuit elèctric.

A conseqüència del foc, les dues terrasses han quedat totalment cremades, afectant tant al mobiliari com a la carpa que les cobreix. En l’incendi han intervingut tres dotacions de la Policia Local de Blanes, dues dels Bombers de la Generalitat, una patrulla dels Mossos d’Esquadra i una ambulància del SEM.