El coordinador de l'ANC a Girona plega per deixar pas a persones amb ''energies renovades''

Dos membres més del secretariat, Núria Giol i Joaquim Ribas, també deixen el càrrec

El fins ara coordinador de l'ANC a Girona, Àdam Bertran, ha decidit deixar el càrrec que ha ostentat durant un any "intens" per deixar pas a altres persones amb "energies renovades" i que disposin de "més temps" per dedicar-s'hi. Bertran ha al·legat sobretot motius personals però també ha dit que fa un pas al costat perquè "altres maneres de treballar i entendre el projecte puguin encapçalar el tram final de la consolidació de la República catalana a la ciutat de Girona".

"Ha estat un any molt intens, de molta activitat i ha arribat un moment que volia dedicar-me a altres coses, a nivell laboral i personal", ha assegurat. En aquest sentit, ha explicat que l'ANC cada cop havia agafat més protagonisme a la seva vida i que això li impedia poder-se dedicar a altres projectes. Malgrat això, ha dit que continuarà col·laborant amb l'entitat i el moviment independentista però que ho farà des d'un "altre nivell".

Bertran no és l'únic que deixa el càrrec. Segons ha explicat, també ho han fet dos membres més del secretariat, la Núria Giol i en Joaquim Ribas. A tots dos els ha agraït "la feina feta" i els ha desitjat molta sort.

Amb aquestes renúncies, el secretariat de l'ANC de Girona es queda amb nou dels dotze membres que hi havia i que ara hauran de designar un nou coordinador.