Per segon any consecutiu, el cuiner gironí Joan Roca ha estat nomenat el millor xef del món. El 'The Best Chef Awards' el concedeixen un panell format per 350 cuiners de prestigi en tot el món. El fet que Roca repeteixi suposa la confirmació de l'excel·lent moment que segueix vivint del Celler de Can Roca, segon millor restaurant del món en aquests moments segons la revista Restaurant Magazine.
Darrere de Roca va quedar René Redzepi, actualment regenta el Noma 2.0, mentre que en el tercer lloc s'hi troba l'altre cuiner espanyol, el xef madrileny Dabid Muñoz en reconeixement per la seva tasca al capdavant del Diverxo.
Aquests són la resta de guardonats:
- Joan Roca, El Celler de Can Roca, Girona
- René Redzepi, Noma 2.0, Copenhagen, Denmark
- David Munoz, DiverXo, Madrid, Spain
- Bjorn Frantzen, Frantzen, Stockholm
- Jonnie Boer, De Librije, Zwolle, the Netherlands
- Niko Romito, Casadonna Reale, Castel di Sangro, Italy
- Alex Atala, D.O.M. Sao Paulo, Brazil
- Massimo Bottura, Osteria Francescana, Modena, Italy
- Yannick Alleno, Pavillon Ledoyen, Paris, France
- Vladimir Mukhin, White Rabbit, Moscow, Russia
- Grant Achatz, Alinea, Chicago, United States
- Enrico Crippa, Piazza Duomo, Alba, Italy
- Alain Passard, Arpege, Paris, France
- Albert Adrià, Tickets, Barcelona, Spain
- Nick Bril, The Jane, Antwerp, Belgium
- Rasmus Kofoed, Geranium, Copenhagen, Denmark
- Massimiliano Alajmo, Le Calandre, Sarmeola di Rubano, Italy
- Virgilio Martinez, Central, Lima, Peru
- Daniel Humm, Eleven Madison Park, New York, United States
- Peter Goossens, Hof Van Cleve, Kruishoutem, Belgium
- Hajime Yoneda, Hajime, Osaka, Japan
- Norbert Niederkofle, St. Hubertus, San Cassiano in Badia, Italy
- Gregoire Berger, Ossiano, Dubai.
- Quique Dacosta, Quique Dacosta, Denia, Spain
- Pierre Gagnaire, Paris, France
- Andrea Aprea, VUN Andrea Aprea, Milan, Italy
- Davide Oldani, D´O, Cornaredo, Italy
- Martin Berasategui, Berasatageu, Lasarte Oria, Spain
- Yoshihiro Narisawa, Narisawa, Tokyo, Japan
- Andoni Luis Aduriz, Mugaritz, San Sebastien
- Syrco Bakker, Pure C, Cadzand, the Netherlands
- Andreas Caminada, Schauenstein Schloss, Furstenau, Switzerland
- Eneko Atxa, Azurmendi, Spain
- Gert de Mangeleer, Hertog Jan, Zedelgem, Belgium
- Emma Bengtsson, Aquavit New York, United States
- Pascal Barbot, L´Astrance, Paris, France
- Michel Troisgros, La Maison Troisgros, Roanne, France
- Anne-Sophie Pic, Maison Pic, Valence, France
- Christopher Hache, Hotel de Crillon, Paris, France
- Eric Frechon, Epicure at Le Bristol, Paris, France
- Esben Holmboe Bar, Maaemo, Oslo, Norway
- Sven Elverfeld, Aqua, Wolfsburg, Aqua
- Vincenzo Guarino, Pievano, Chianti, Italy
- Christian Puglisi, Reale, Copenhagen, Denmark
- Benoit Dewitte, Benoit and Bernard Dewitte, Zingem, Belgium
- Dominique Crenn, Atelier Crenn, San Francisco, United States
- Corey Lee, Benu, San Francisco, United States
- Joris Bijdendijk, Rijks, Amsterdam, the Netherlands
- Nino di Costanzo, Dani Maison, Ischia, Italy
- Ronny Emborg, Atera, New York, United States