Demanen tres anys de presó per a dos Mossos acusats d'agredir una noia a la comissaria de Blanes

Els dos agents sostenen que va ser la jove qui els va agredir, donant-los coces i cops de puny

La picabaralla a la comissaria de Blanes es basa en un cas de denúncies creuades. Els fets van tenir lloc en plena matinada del 21 d'agost del 2004, quan la jove va anar a la comissaria a sol·licitar ajuda. Segons sostenia, els seus pares no li deixaven veure el seu fill. A partir d'aquí, les versions dels fets difereixen. La noia sosté que dos caporals dels mossos la van agredir i que va acabar la nit tancada en un dels calabossos i amb el braç dret fracturat. Per la seva banda, els agents expliquen que la jove estava molt exaltada, i que va ser ella qui se'ls va llançar al damunt després d'insultar-los durant una bona estona.

Durant el judici, els dos caporals (un home i una dona) han explicat que l'única cosa que van fer va ser intentar aturar la noia quan aquesta se'ls va llançar al damunt. Els mossos han explicat que la jove els va arribar a ventar cops de puny i que, fins i tot, va estirar pels cabells a la caporal.

Tots per terra

'Ella m'estirava pels cabells i em volia donar coces; mentrestant, jo la subjectava pels canells i el meu company intentava apartar-la', ha explicat la caporal. Segons els agents, va ser durant aquest forcejament quan van anar a parar per terra i, amb el cop, la jove es va fracturar el braç dret.

Al final del judici, tant el fiscal com l'acusació particular han mantingut la demanda de pena. Per una banda, el ministeri públic sol·licita que es condemni la jove a un any de presó per un delicte d'atemptat contra agents de l'autoritat, i que la noia indemnitzi els dos agents amb 210 euros per les esgarrapades i contusions que els va fer.

Per altra banda, però, l'acusació particular demana que es condemni els dos caporals a una pena de tres anys de presó per un delicte de lesions. El cas, que s'ha jutjat a la Secció Tercera de l'Audiència de Girona, ha quedat vist per a sentència.