Troben mort un romanès de 41 anys aquesta matinada en una casa de Maçanet de la Selva

Els veïns han vist com estaven agredint la víctima al jardí del domicili

Els Mossos d'Esquadra investiguen la mort d'un home de nacionalitat romanesa i 41 anys al jardí d'una casa del Carrer Empordà, a la urbanització Residencial Park de Maçanet de la Selva.

Uns veïns han alertat que estaven agredint un home i quan la policia hi ha arribat s'han trobat el cos estès sobre el jardí del davant de la finca. El forense n'ha certificat la mort i els Mossos investiguen ara les causes del succés.

Es tracta d'un home romanès de 41 anys i tot apunta que hauria mort a causa de la pallissa per un afer possiblement vinculat amb drogues.

Aquest matí s'hi han desplaçat agents de la Unitat d'Investigació Criminal (UIC) i efectius dels Mossos, que han estat inspeccionant la zona. Al jardí posterior, hi han localitzat una plantació de marihuana. Els agents han tallat i recollit les plantes i se les han emportat en diverses bosses. Durant la inspecció, a la casa també hi havia la parella de la víctima. Els Mossos s'han endut la dona, visiblement afectada, fora de l'habitatge. A la sortida de la finca ha dit plorant: "maleïda herba".

Veïns de la zona han explicat que feia almenys quatre anys que vivien en aquesta casa i que a Maçanet se sabia que es dedicava a la venda de marihuana però que ningú s'esperava aquest tràgic final.

El cas es troba sota secret de sumari.