Treballadors de la Generalitat a Girona argumenten a favor de la independència

Han posat les raons dins unes urnes commemoratives de l'1-O

Per commemorar l'1-O, treballadors de la Generalitat ha Girona han dipositat en urnes "reflexions que argumenten la necessitat que Catalunya sigui un estat independent". "Deixarem de pagar administracions duplicades i ministeris sense competències" o "perquè tenim dret a decidir el nostre futur segons el dret internacional" han estat algunes altres de les inscripcions a les paperetes.

L'assemblea ha recordat que dilluns farà un any "que dos milions de persones vam exercir el nostre dret democràtic a votar, que vam defensar els col·legis electorals i que els cossos de seguretat espanyols van carregar contra demòcrates".

"L'1 d'octubre va marcar un abans i un després per a moltes persones, per això avui exigim als polítics que deixin les discrepàncies de banda i es posin a treballar per la unitat amb un objectiu únic: la proclamació de la República", han conclòs.

L'acte ha acabat amb el cant dels Segadors i amb els participants corejant proclames com "independència" o "Llibertat presos polítics".