Cinc helicòpters de l'exèrcit sobrevolen Girona a baixa altura i generen recel

La xarxa s'ha omplert de persones preguntant-se el motiu de la "visita"

(Actualitzat 19:44h)

Un grup de cinc helicòpters de guerra han sobrevolat a baixa alçada entorn de les cinc de la tarda la ciutat de Girona. L'acció ha generat recel i rebuig a parts iguals, publicant-se molts missatges a la xarxa social Twitter denunciant aquest fet.

De les cinc naus, que han estat fotografiades per nombrosos usuaris, dues d'elles estan preparades per al transport de tropes.

Segons informa Diari de Girona, els helicòpters procedien de França, on l'exèrcit espanyol ha participat en un exercici conjunt amb l'exèrcit francès. L'armada francesa havia fet públic aquestes pràctiques, difonent també algunes imatges dels helicòpters de l'exèrcit a través del seu compte de Twitter.

Per la seva banda, el regidor de la CUP, Lluc Salellas, també s'ha mostrat contrariat pel vol dels helicòpters després de ser preguntat per diversos veïns; "Calen explicacions del Gobierno "progresista" (sic)", ha escrit en una piulada. En aquest sentit, el senador del PDeCAT, Joan Bagué, ha anunciat que presentarà una bateria de preguntes al govern de Pedro Sánchez exigint explicacions "sobre els motius per sobrevolar la ciutat de Girona a baixa alçada per part d´uns helicòpters de l'exèrcit de l'aire".

Ampliació:Marta Madrenas: ''És aquesta una manera d'avisar-nos?"