Ingressen a presó dos homes per assaltar amb violència una anciana a Salt

Li van estirar un collaret del coll provocant lesions a la zona del pit i els llavis

Els Mossos d’Esquadra conjuntament amb la Policia Local de Salt van detenir el passat 14 de setembre, dos homes, de 18 i 19 anys, ambdós de nacionalitat algeriana i veïns de Girona (Gironès) i Vilassar de Mar (Maresme), com a presumptes autors d’un robatori amb violència i intimidació.

A quarts d’onze del matí del dia 14 de setembre la Policia Local de Salt va rebre una trucada informant que dos homes havien assaltat a una dona sexagenària en un carrer de la població de Salt.

La víctima va explicar que un dels lladres l’havia agafat fortament per l’esquena i li havia estirat el collaret que duia al coll provocant-li lesions a la zona del pit i dels llavis.

Gràcies a la col·laboració ciutadana, els agents van saber que un dels assaltants, que portava el cabell recollit amb una cua, en veure que hi havia testimonis dels fets es va deixar anar el cabell i es va intercanviar la roba amb el seu còmplice, que l’esperava en un altre punt, per ajudar-lo a fugir de la policia.

Amb aquesta informació es va fer una recerca per les rodalies i a l’interior d’un bar de la mateixa localitat van localitzar als dos lladres amb la roba intercanviada. Durant l’escorcoll els hi van intervenir 200 euros i objectes.

Els agents van detenir-los com a presumptes autors d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

Els detinguts, amb diversos antecedents per fets similars, van passar el mateix dia a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar l’ingrés a presó.