Ingressa a presó un jove per robar a un home donant-li un cop de martell al cap a Salt

El detingut té 18 anys i nacionalitat marroquina

Els Mossos d’Esquadra van detenir el dia 13 de setembre a Girona un noi, de 18 anys, de nacionalitat marroquina i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte de lesions de robatori amb violència i intimidació.

A quarts de quatre de la tarda del mateix dia 13 de setembre, els Mossos van saber que s’havia produït un robatori violent al carrer dels Països Catalans de la població de Salt.

En arribar al lloc dels fets els agents es van trobar amb un home que tenia amb una ferida sagnant al cap. La víctima els va explicar que tres joves l’havia envoltat mentre esgrimien un ganivet i un martell. Un dels nois el va colpejar amb el martell i li va provocar un trau al cap i va aprofitar per sostreure-li el telèfon mòbil i la cartera que contenia la seva documentació.

Els mossos van fer una recerca per la zona amb l’objectiu de localitzar els autors i en van trobar un al carrer de Santa Eugènia.

El jove coincidia plenament amb la descripció facilitada per la víctima i, a més, encara duia els pantalons tacats de sang. Els mossos van detenir al noi com a presumpte autor d’un delicte de lesions i un altre de robatori amb violència i intimidació. La investigació no es dona per finalitzada i no es descarten més detencions.

El detingut, amb diversos antecedents, va passar el dia 14 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, que en va decretar l’ingrés a presó.