Un concert de Marion Harper donarà el tret de sortida al 27è Mostrar’t

L’artista presentarà nou àlbum demà a L’Estació Espai Jove

Un concert de Marion Harper donarà el tret de sortida demà, dijous 13 de setembre, a la 27a edició del Mostrar’t. L’actuació, en què l’artista presentarà el seu nou àlbum, Hydrangea, començarà a les 20 h a L’Estació Espai Jove. De teló de fons, es podrà veure una anticipació de les exposicions que l’equipament juvenil acollirà entre el setembre i el desembre del 2018.

Concretament, L’Estació Espai Jove acollirà les mostres de fotografia “Llums i ombres”, de Factor Aleatori, del 17 de setembre al 19 d’octubre, i “RecReations”, de Mar Badal, del 22 d’octubre al 23 de novembre. Del 28 de novembre al 28 de desembre es podrà veure l’exposició d’arts decoratives “Reivindicar/Reinterpretar”, de Sergi Pérez.

Pel que fa al concert de demà, es considera que Hydrangea és el treball més personal de Marion Harper fins al moment, amb cançons que parlen de la pèrdua, de l’amor i de la mort i on es deixa seduir per l’electrònica. Aquest últim disc ha obert les portes de la internacionalització de Harper amb visites a països com Alemanya i Itàlia i la seva confirmació a festivals com el Primavera Sound.

Mostrar’t és un projecte que va néixer el 2007 amb l’objectiu de donar un impuls als joves creadors d’arts plàstiques de la ciutat i rodalia. Més d’un centenar d’artistes en les disciplines de fotografia, il·lustració, pintura, escultura, còmic, etc., han omplert de significat les parets de L’Estació tots aquests anys.