Mishima viatja al passat davant milers de persones a l'Acústica de Figueres

Alfred Garcia no aconsegueix omplir la Rambla en un concert on ha estrenat temes nous

El segon dia de l'Acústica ha tingut com a cap de cartell el grup Mishima. La formació ha actuat a l'escenari de la Plaça Catalunya on s'han aplegat milers de persones i ha tocat una trentena de temes. Després del dijous més multitudinari del festival aquest divendres els diferents espais s'han tornat a omplir. Especialment per veure els barcelonins que s'han posat el públic a la butxaca fent un repàs dels temes del seu primer disc íntegrament en català, 'Set tota la vida'.

Els fans de Mishima no han deixat de corejar les catorze cançons del disc entre les quals 'El temple', 'La tarda esclata', 'Neix el món dintre l'ull' o la que dona nom al disc, 'Qui n'ha begut', que la tornada diu '"en tindrà set tota la vida". A més, la banda hi ha afegit una quinzena de temes més en un dels concerts més esperats del festival.

Just una hora abans de Mishima l'encarregat de fer saltar el públic de la Rambla era el cantant sorgit de l'última edició del programa 'Operación Triumfo', Alfred Gracia. El català ha repassat diverses cançons pròpies i, a més, n'ha estrenat algunes de les que formaran part del seu primer disc.

El públic ha respost però no ha acabat d'omplir l'escenari principal de l'Acústica on just després han actuat Els Catarres, en un concert ple de color que ha fet saltar i ballar els milers d'espectadors que aleshores sí abarrotaven la Rambla.

Avui serà el torn de Love of Lesbian, Animal i Doctor Prats que seran els encarregats de tancar aquesta edició de l'Acústica de Figueres.

Arrenca l'Acustiqueta

El festival dedicat als més petits ha arrencat aquest divendres amb l'actuació dels Búhos en família. Els barcelonins, que van actuar l'any passat a l'Acústica, han ofert un repertori adaptat pels més petits a l'escenari de La Rambla.

Aquest dissabte seran Reagge per Xics els encarregats de fer ballar els més menuts. Tot plegat acabarà el proper diumenge amb l'actuació de Macedònia i Diverkids, que aplegarà petits i grans a La Rambla.