Presó preventiva pel raper detingut acusat d'abusar sexualment de quatre menors a Olot

La jutgessa de guàrdia considera que hi ha risc de fuga

La jutgessa de guàrdia ha decretat presó preventiva incomunicada i sense fiança per al detingut de 20 anys acusat d'abusar sexualment amb penetració de quatre menors d'edat a Olot (Garrotxa) perquè considera que hi ha risc de fuga. L'advocada de l'acusat ha avançat que presentarà un recurs contra la interlocutòria de presó.

El cas va esclatar quan una nena de 13 anys va explicar als seus pares que aquest jove havia abusat sexualment d'ella. Davant de la confessió de la filla, els pares van anar directament als Mossos d'Esquadra per presentar una denúncia contra el jove. La policia va començar a investigar i, fins i tot, va contactar amb tres famílies més per explicar-los els possibles abusos, que posteriorment les víctimes també van confirmar. Els seus pares també van presentar una denúncia i per això n'acumula quatre. El dimecres els Mossos d'Esquadra el van detenir i aquest divendres ha passat a disposició judicial i el jutge ha decretat la presó preventiva

De tota manera, les investigacions policials creuen que hi podria haver altres casos implicats i per això preveuen que en un futur hi hagi més denúncies. De fet, les quatre nenes amb qui ha parlat els Mossos d'Esquadra han explicat que hi podria haver moltes altres persones implicades, ja que en la majoria de casos es coneixien entre elles.

Tot i així, el detingut demanava secretisme total amb totes les nenes per tal que cap adult s'assabentés que el jove estava amb nenes d'entre 11 i 14 anys, ja que sabia que això era un delicte. Els Mossos d'Esquadra també el consideren responsable dels delictes d'exhibició i contra la salut pública per temes relacionats amb les drogues.

El jove, que és raper, penjava els videoclips al seu propi canal de Youtube, on ha aconseguit prop d'un miler de visites en els seus temes i té 500 subscriptors. També havia actuat en alguns municipis de la comarca de la Garrotxa.