Cinc detinguts a Roses per vendre droga a la zona de Riera Ginjolers

Distribuïen marihuana i haixix

Els Mossos d’Esquadra, juntament amb la Policia Local de Roses, van detenir el 7 d’agost en aquesta població, cinc homes d’entre 22 i 43 anys, de nacionalitat espanyola, siriana i marroquina, i amb veïnatge a la població, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública. 

Els mossos van tenir coneixement que a la zona de vianants de la població de Roses, concretament a la zona de Riera Ginjolers, s’estaria produint la compra venda de substàncies estupefaents, concretament marihuana i haixix.

La unitat d’investigació d’aquesta comissaria va intensificar la investigació aquest mes de juny. El passat 7 d’agost la van donar per finalitzada amb un dispositiu policial per eradicar-lo.

Els mossos van saber que a la zona de vianants, una zona amb molta afluència de turistes i comerços, s’hi trobava un grup de joves situats als cantons dels carrers en actitud d’espera durant tot el dia i tota la nit.

El seu objectiu era vendre substàncies estupefaents usant diversos intercanvis entre els venedors. Mentre un feia tasques de vigilància, altres feien els contactes i altres els  intercanvis i els cobraments als clients.

En el marc del dispositiu es van fer cinc detinguts que es poden sumar als dos efectuats els dies 17 i 18 de juliol en el marc de la investigació que estaven duent a terme.

La nit del dispositiu es van efectuar diversos escorcolls als detinguts, on se’ls va localitzar diners en efectiu i diversos embolcalls de paper d’alumini amb peces d’haixix o cabdells de marihuana.

Els mossos també van localitzar, sota una motocicleta, un paquet sospitós. En apropar-se van veure que es tractava una caixa de cartró de gelats amb diverses substàncies estupefaents amagades.

Durant aquestes investigacions i en el dispositiu, es va comissar 250 grams de marihuana i haixix i es van intervenir uns 215 euros.

Els detinguts, la majoria amb antecedents, van passar el mateix dia 8 d’agost a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual en va decretar la seva llibertat amb càrrecs.