La policia espanyola intercepta a la Jonquera 67 quilos de marihuana amagats en una furgoneta

Es van detenir dues persones

La policia espanyola ha interceptat a la Jonquera (Alt Empordà) un total de 67 quilos de marihuana amagats entre una càrrega d'electrodomèstics d'una furgoneta. La droga, repartida en 126 bosses perfectament precintades, tenia com a destinació final Polònia. Els agents també han detingut els dos ocupants de la furgoneta mentre es trobaven repostant combustible en una gasolinera, ja que la intensa olor de la càrrega va cridar l'atenció dels agents, que van confirmar la presència de la droga per la marca del gos policia.
Quan els agents es van apropar al vehicle, el conductor i el seu acompanyant van mostrar evidents signes de nerviosisme i actitud de voler fugir, la qual cosa els va donar indicis que poguessin transportar productes o gènere il·legal al vehicle. En inspeccionar la furgoneta, la intensa olor característica de la marihuana va cridar l'atenció dels policies, per la qual cosa va ser requerida la participació de la Unitat de Guies Canins.

En la requisa, el gos policia va marcar uns cilindres, elements integrants de tubs d'aspiradora, transportats en set palets, perfectament embolicats i segellats. En el seu interior, els agents van trobar 126 bosses transparents de plàstic, envasades hermèticament, que contenien un total de 67 quilograms de marihuana.

El conductor, un home de nacionalitat ucraïnesa, i el copilot, ciutadà polonès, van reconèixer que la càrrega procedia de Barcelona i la seva destinació era Polònia. Els detinguts, que se'ls imputen delictes contra la salut pública, van ser posats a la disposició de l'autoritat judicial corresponent, que va decretar el seu ingrés a la presó.