Bramon es mostra sorprès per les declaracions de Madrenas i li reitera que vol trobar solucions

Assegura que hi ha "màxima voluntat" per "contribuir a recuperar ponts d'entesa"

El subdelegat de l'Estat a Girona, Albert Bramon, s'ha mostrat sorprès per les declaracions que l'alcaldessa Marta Madrenas va fer arran de la reunió que van mantenir aquest dimarts.
En una entrevista a l'Agència Catalana de Notícies (ACN), Madrenas va lamentar que, a l'hora de parlar d'autodeterminació i de construir República, les respostes de Bramon fossin "idèntiques a les del PP" i li va retreure que, en temes de ciutat i territori, s'havia anat "a pitjor". Sobretot, pels recels que el subdelegat ha mostrat amb el baixador del TAV a l'aeroport. Albert Bramon no ha volgut entrar en polèmiques i ha reiterat que la trobada "va ser per explicar la voluntat del govern socialista de poder arribar a solucions en tots aquells temes que ens sigui possible". Per al nou subdelegat, l'objectiu de la reunió era iniciar el camí per "contribuir a recuperar ponts d'entesa i de pacte que facilitin aportar solucions per als gironins i gironines".
 
La Subdelegació del govern espanyol assegura que té "la convicció" que, "al marge de les paraules de l'alcaldessa", les prioritats dels responsables institucionals de Girona s'han de centrar en "fer tot el que estigui a les seves mans per treballar a favor del Parc Científic i Tecnològic, l'aeroport de Girona o el tren d'alta velocitat".