L'Ajuntament de Girona defensa l'ús del cotxe oficial de Madrenas per motius de seguretat

S'investigarà com el regidor de C's ha aconseguit informació confidencial

L'Ajuntament de Girona ha desmentit aquest dilluns el mal ús del cotxe oficial per part de l'alcaldessa de la ciutat, Marta Madrenas, després de les acusacions de Ciutadans. Fonts municipals asseguren que Madrenas utilitza el cotxe oficial per motius de seguretat, ja que els cossos policials li demanen que eviti l'ús del transport públic.
De tota manera, Madrenas també utilitza el seu vehicle privat en alguns casos i des del consistori asseguren que en cap cas l'alcaldessa ha passat quilometratge, ni dietes tot i utilitzar-lo per exercir la seva tasca d'alcaldessa. Per altra banda, l'alcaldessa ha confirmat que hi ha cinc trajectes fins al Parlament, tot i que en aquestes cinc ocasions (tres viatges d'anada i dos de tornada) eren perquè per motius d'agenda no podia compatibilitzar la seva tasca de diputada amb la d'alcaldessa.
 
Un d'aquests dies correspondria a la inauguració de Temps de Flors, ja que a les 12 es feia la inauguració de la mostra floral i poques hores després havia der ser al Parlament amb motiu de la investidura de Quim Torra i no hi havia cap altra alternativa que agafar el cotxe oficial.
 
En paral·lel, l'Ajuntament de Girona obrirà una investigació per saber com ha arribat aquesta informació a mans del portaveu provincial de Ciutadans, Jean Castel, ja que aquesta informació és confidencial i tan sols la poden rebre representants municipals, en aquest cas la portaveu del grup, Míriam Pujola, que és qui havia demanat el registre de trajectes del cotxe oficial municipal.