C's vol saber si Madrenas ha utilitzat el cotxe oficial per anar al Parlament

La formació explica que el vehicle s'ha d'utilitzar exclusivament per a tasques municipals

El diputat gironí de Ciutadans (Cs) al Parlament, Jean Castel, ha demanat a l'alcaldessa de Girona, Marta Madrenas, que doni "una explicació als ciutadans" de Girona per saber si ha utilitzat el cotxe municipal que té com a alcaldessa per a anar fins al Parlament de Catalunya.

Segons Castel, en cas que fos així "podria incórrer en un delicte de malversació", ja que el vehicle municipal és tan sols per a realitzar tasques de representació municipal i no per a la seva feina com a diputada. Aquestes explicacions arriben després de la petició que ha fet la formació a l'alcaldessa sobre els múltiples viatges a Barcelona i que, com assegura Cs, se'ls hagi donat una "resposta genèrica". Ara demanen que Madrenas especifiqui el motiu de cada viatge.

Per a Castel, un dels casos més sospitosos d'aquest mal ús és el dissabte 12 de maig, després de la inauguració de Temps de Flors, en què en el registre hi consta un viatge de l'alcaldessa a Barcelona just la mateixa tarda que hi havia el ple d'investidura.