Les quatre víctimes mortals del xoc frontal a la C-63 tenien entre 21 i 29 anys i vivien a Vidreres, Sils i Salt

El cinquè ocupant del cotxe i l'acompanyant de la furgoneta estan en estat crític

Els quatre joves que han perdut la vida al xoc frontal a la C-63, la carretera que uneix Vidreres amb Lloret de Mar (Selva), tenien entre 21 i 29 anys i eren veïns de la zona. Són el conductor del turisme i tres dels acompanyants.
En concret, una noia de 29 anys de Sils; un jove de 26 de Salt, i dos nois de 23 i 21 anys de Vidreres. El cinquè ocupant del turisme i la dona que anava d'acompanyant a la furgoneta es troben ingressats en estat crític a l'hospital Josep Trueta. A ell, se l'ha hagut d'intervenir d'urgència. El sinistre ha tingut lloc a les cinc de la matinada al quilòmetre 8,5 de la C-63, just a la sortida d'un revolt. Tot apunta que el cotxe anava massa ràpid, ha agafat malament la corba i ha envaït el carril contrari, per on circulava una furgoneta amb matrícula alemanya. El conductor de la furgoneta ha quedat ferit lleu.
 
L'accident mortal a la C-63 ha tingut lloc cap a les cinc del matí a tocar de l'entrada de la urbanització Terrafortuna. El cotxe en què viatjaven els cinc joves, un Seat blanc que circulava en sentit Lloret, ha envaït el sentit contrari i ha xocat frontalment contra una furgoneta Renault Traffic de color negre, amb plaques de matrícula alemanyes.

L'impacte ha estat tan fort que el motor del cotxe ha sortit projectat uns 20 metres més enllà. D'entrada, la hipòtesi que pren força és que el cotxe circulava massa ràpid –a la zona, la velocitat màxima és de 60 km/h- i que ha agafat malament el revolt. Això ha fet que el vehicle es desplacés i acabés envaint el carril contrari.

Quatre dels cinc ocupants del cotxe –el conductor i tres passatgers- han mort a l'acte. Són una noia de 29 veïna de Sils, un jove de 26 veí de Salt i dos nois de 23 i 21 anys de Vidreres. El cinquè dels ocupants del Seat ha quedat en estat crític i se l'ha traslladat fins a l'hospital Josep Trueta, on se l'ha intervingut d'urgència.

Pel què fa als ocupants de la furgoneta, el conductor ha quedat ferit lleu. La dona que anava al seient de l'acompanyant, però, es troba en estat crític i ha ingressat a la UCI del Trueta.

L'accident ha mobilitzat deu patrulles dels Mossos d'Esquadra i sis dotacions dels Bombers, que han excarcerat les víctimes. A més, el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) ha enviat cinc ambulàncies a al zona i ha activat el servei de suport psicològic.

La C-63 ha quedat tallada totalment al trànsit durant quatre hores. La circulació s'ha restablert a un quart de nou del matí.