Miquel Abras protagonitza demà un concert solidari a Caldes de Malavella

Els diners es destinen a la lluita contra el càncer infantil

Miquel Abras oferirà  demà en format acústic un únic concert a Caldes de Malavella (Selva) per recaptar fons pel projecte #pelsvalents, un projecte amb un únic objectiu: la construcció d’un hospital especialitzat en en el tractament i la investigació del càncer infantil.

El Sant Joan de Déu Pediatric Center permetria tractar 400 casos més de càncer infantil a l’any gràcies a les tecnologies més avançades del món. L’entrada del concert són 8 euros i tots els diners es destinen íntegrament a aquesta causa. Aquesta és una iniciativa promoguda per la Policia Local de Caldes de Malavella. De fet, ja fa prop d’un any que treballen per recaptar fons per fer realitat aquest hospital. Ells han estat els impulsors dels escuts solidàris que es comercialitzen ja gairebé per tot Catalunya. Aquests escuts tenen un preu de 4 euros i porten el lema #pelsvalents. Aquesta és la principal font d’ingressos per ajudar a aquest projecte solidari.

El passat 26 de març el cap de la policia local de Caldes de Malavella, Xavier Muñoz, juntament amb els caps de la policia local d’Hostalric i Sant Celoni van ser a l’Hospital Sant Joan de Déu per fer un donatiu de 50.000€ en nom de totes les policies locals catalanes participants. S’espera que a finals d’estiu es pugui fer un segon donatiu.

De moment, un centenar de policies locals catalanes participen en aquesta campanya de venta d’escuts solidaris i el nombre va en augment. Fins i tot cossos d’emergències i de seguretat d’arreu de l’estat espanyol s’han interessat pels escuts.

Cada policia local que participa en el projecte #pelsvalents organitza a més els actes pertinents per recaptar més diners. En el cas de Caldes de Malavella la Policia Local compta amb el suport de Miquel Abras que demà a les vuit del vespre oferirà un concert en acústic totalment solidari al Teatre Municipal.