Detinguda la dona que va apunyalar a l'abdomen un veí de Figueres

La van localitzar immersa en una altra discussió i la ferida al genoll

Els Mossos d'Esquadra han detingut la dona que va apunyalar a l'abdomen un veí del barri del Culubret de Figueres durant una baralla. La policia va localitzar la sospitosa aquest dimecres al vespre. Precisament, després que es veiés immersa en una altra discussió i la ferissin lleument al genoll. La dona, que té 28 anys, es troba a hores d'ara a comissaria pendent de passar a disposició judicial.
Se l'acusa d'un delicte de lesions. La sospitosa és una vella coneguda de la policia, perquè ja acumula altres detencions per delictes com amenaces, dany, estafes bancàries o robatori amb violència i intimidació. L'apunyalament va tenir lloc durant una baralla al carrer Ramon Reig. La dona va ferir la víctima a l'abdomen i, després, va entrar a casa seva i li va robar un aparell de televisió.
 
La baralla durant la qual l'agressora va apunyalar l'altre home va tenir lloc la matinada d'aquest dimecres. Cap a tres quarts de tres, els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís que s'havia produït un enfrontament al carrer Ramon Reig del barri del Culubret.

Durant la trifulga, l'agressora va clavar una ganivetada a l'abdomen de la víctima. Després, va entrar a casa seva, li va robar un aparell de televisió i va fugir. La víctima, que arran de l'apunyalament va patir una hemorràgia interna, va haver d'ingressar a l'hospital de Figueres. Allà, se la va operar d'urgència.

Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Figueres es van desplaçar fins al barri i van obrir una investigació. Allà, un veí va facilitar a la policia una descripció de l'agressora. La sospitosa és una vella coneguda de la policia, perquè ja acumulava cinc detencions per delictes com amenaces, danys, estafes bancàries o robatori amb violència i intimidació.

Arran d'una altra discussió

Els agents, que ja tenien la sospitosa identificada, van aconseguir detenir-la ahir al vespre. I precisament, perquè l'agressora s'havia vist immersa en una altra discussió, durant la qual la van ferir lleument al genoll. Quan els agents van anar fins al lloc, després d'identificar-la, la van arrestar per un delicte de lesions (arran de l'apunyalament).

Els Mossos subratllen que la investigació del cas no es dona per tancada i que no es descarten nous arrestos. La detinguda, que es troba a les garjoles de la comissaria, passarà a disposició judicial a Figueres en les properes hores.