Dos detinguts per assaltar una casa i robar 500 plantes de marihuana i agredir al propietari

Els lladres van colpejar a la víctima que va ser ingressada a l'hospital

Els Mossos d'Esquadra han detingut a dos homes de 29 i 44 anys i veïns de Girona per assaltar una casa i robar una plantació de marihuana a la urbanització de Vall Repós, a Santa Cristina d'Aro (Baix Empordà). Els assaltants, en fugir, es van endur també el cotxe del propietari. Durant l'assalt, van colpejar la víctima amb diversos objectes metàl·lics.
Després dels fets, el propietari va trucar a la policia denunciant els fets i admetent que havia ocupat la casa on es trobava des de feia temps i on hi va instal·lar 500 plantes de marihuana. Posteriorment, l'home va ser ingressat a l'Hospital de Palamós per un traumatisme cranioencefàlic i també el van operar del genoll, on tenia una fractura oberta. Els fets van passar la nit del 25 de juny i un dia després La Policia Local de Llagostera (Gironès) va localitzar el cotxe robat amb les claus posades i amb restes de marihuana a l'interior del vehicle.
 
En aquell moment, l'Àrea d'Investigació Criminal dels Mossos d'Esquadra a Girona, que ja havia assumit el cas des de la nit dels fets, va començar a treballar per poder identificar als dos responsables del robatori i de l'agressió. Finalment, el 13 de juliol els agents van identificar i detenir als dos assaltants mentre circulaven per la ciutat de Girona.

Els Mossos d'Esquadra els imputen un delicte de robatori amb violència i intimidació per l'assalt a la casa, un delicte de lesions i un delicte de furt d'ús pel cotxe que també van sostreure en la seva fugida. Aquest dilluns 16 de juliol els dos detinguts, que ja tenien antecedents, van passar a disposició judicial i es va decretar el seu ingrés a presó.