El PDeCAT de Figueres es nega a construir un dispensar al barri del Bon Pastor

Consideren més oportú invertir en l'actual hospital

El PDeCAT de Figueres (Alt Empordà) ha volgut tirar per terra la proposta feta per la cap de llista d'ERC a la ciutat, Agnès Lladó, que va proposar construir un dispensari al barri del Bon Pastor de la capital altempordanesa.

Pels demòcrates, aquest plantejament denota "ganes de protagonisme mediàtic" i rebutgen de ple la seva construcció. No només això, el grup municipal carrega contra la consellera de Salut, Alba Vergés, acusant-la de retallar serveis al CAP de Vilatenim i que tot plegat "sorprèn especialment que la proposta vingui de la candidata d’ERC a les properes municipals quan és un departament, governat per la seva mateix força política, qui ha executat les retallades", malgrat el govern de la Generalitat és una coalició entre els republicans i Junts per Catalunya.

El PDeCAT considera que construir un dispensari en l’actual Oficina de Benestar Social i Família del Bon Pastor "no respon a les necessitats reals de la ciutat". És per això que proposen invertir els diners en l'Hospital de Figueres i així "reduir les llistes d'espera", malgrat les atencions mèdiques que es dispensen en un i altre centre mèdic són completament diferents.