Tossa de Mar acollirà demà una trobada per netejar el litoral

La trobada serà a la Platja Gran del municipi

L’Associació Xatrac, dins dels camps de treball Vies Braves, ha organitzat per demà de 09:00h. a 13:00h, en col·laboració amb l’Ajuntament de Tossa, una jornada de neteja del litoral a la Platja Gran oberta a tothom. Només cal portar equipament personal d’snorkel.

L’activitat està vinculada a les estades marines per a joves de tota Catalunya organitzades a Tossa aquests dies. En aquest sentit, Xatrac ha organitzat una altra activitat per a demà dijous durant tot el matí al Passeig de Mar. Es tracta de “La Fira del Mar” en la que grans i petits podran gaudir de les sorpreses que amaga el mar. L’objectiu, entre d’altres, és mostrar la importància de la preservació del medi marí amb consells de com ho podem fer. Hi haurà tres paradetes:

– Paradeta de la importància i conservació del mar: una paradeta amb un joc per atreure l’interès dels més joves.
– Paradeta de les estades marines per a joves i vies braves: en aquesta paradeta explicarem el que es fa a les  estades i que són les Vies Braves.
– Paradeta de la bellesa del mar:  paradeta amb diferents fotos d’espècies d’animals amb la seva informació, la parada incluirá una peixera on els visitants podran disfrutar de observar i tocar algunes espècies.