Detenen a Llançà el lladre conegut com 'Spiderman' que robava en habitatges de nit

La Policia Local del municipi també ha arrestat un home per agredir la seva ex-parella

La Policia Local de Llançà (Alt Empordà) va detenir el 4 de juliol un home, de 56 anys i de nacionalitat algeriana, conegut com 'Spiderman', per diversos robatoris en domicilis de la zona. El lladre "silenciós" es desplaçava de nit al municipi i aprofitant que els inquilins estaven dormint, es descalçava sense fer soroll i entrava per les finestres. De l'interior, se n'enduia joies, diners i rellotges, entre d'altres.
Els fets es van destapar arran de la denúncia d'uns ciutadans francesos del Port de la Selva i de l'avís d'uns turistes belgues, que van trucar la policia quan es van adonar que els havien entrat a casa. Agents del cos van muntar un dispositiu per intentar enxampar-los amb controls per les carreteres, urbanitzacions i el camí de ronda. Finalment, van localitzar el lladre just quan volia agafar un tren a l'estació de Llançà per tornar a Figueres.
 
La policia també han detingut un home, de 34 anys i de nacionalitat marroquina, que presumptament hauria agredit la seva ex-parella. Els fets es remunten al 6 de juliol a les dotze del migdia quan van rebre una trucada telefònica d'una noia alertant que l'ex-parella de la seva mare l'havia agredit i li havia produït talls a la cara i contusions.
 
Agents del cos es van desplaçar al domicili de la víctima, que va ser traslladada al CAP custodiada per una altra patrulla.

La resta d'efectius van realitzar una recerca pel municipi per intentar localitzar l'agressor. Finalment, ell mateix es va presentar a les dependències de la Policia Local i va reconèixer els fets.