Espai Gironès i Spar Citylift Girona renoven la col·laboració per desè any consecutiu

El primer conveni data del 2008

L’Espai Gironès s’implica un any més amb l’esport femení i el bàsquet de les comarques gironines. És per això que el Centre Comercial  i l’Spar Citylift Girona han arribat a un acord per renovar el conveni de col·laboració que mantenen per impulsar aquest esport a la demarcació.

A l’acte, que s’ha dut a terme al pavelló de Fontajau de Girona, hi ha assistit el president de l’Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez,  i el gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà. El Centre Comercial va signar el primer conveni amb el club gironí la temporada 2008-2009 i des de llavors l’ha anat renovant cada any.

Amb aquest acord l’Espai Gironès fa seus els valors que defineixen l’entitat com són l’aposta per l’esport de base, l’esforç , la dedicació, el sacrifici i la passió per la feina ben feta. Un acord mitjançant el qual el Centre Comercial  continua amb la seva política de suport  i implicació amb el territori.

El gerent de l’Espai Gironès ha destacat que “estem molt contents de poder renovar l’aposta per l’esport femení, i pel bàsquet de les nostres comarques en particular, que tant bon retorn ens ha donat en tots aquests anys”. Per la seva banda, Cayetano Pérez ha volgut remarcar que “ens enorgulleix que empreses gironines creguin en aquest projecte i ens ajudin a donar-li continuïtat. Estem molt agraïts a l’Espai Gironès pel seu suport aquestes deu temporades”.

L’acord preveu, entre d’altres coses, presència del Centre Comercial a les equipacions, al pavelló de Fontajau, a més d’altres accions creuades amb el  club com s’ha vingut fent en els darrers anys.