Detingut a La Jonquera un home amb 90 quilos d'haixix amagats al cotxe

El detingut va intentar escapar quan es va adonar de la presència policial

La Guàrdia Civil va detenir el 28 de juny a La Jonquera (Alt Empordà) un home, de 28 anys i de nacionalitat francesa, que duia 90 quilos d'haixix amagats en caixes de cartró i bosses d'esports al cotxe.
Els fets van tenir lloc a la nit quan la policia estava fent un control i va donar l'alto a un vehicle amb matrícula francesa amb un sol ocupant. En adonar-se de la presència policial, el conductor es va donar a la fuga i es va aturar poc després per amagar una caixa de cartró. Els agents el van seguir i quan el jove es va adonar novament de la seva presència, va intentar escapar a peu en direcció a una zona boscosa propera. La policia va aconseguir interceptar-lo i després d'inspeccionar el vehicle hi van localitzar la droga oculta. Se li imputa un delicte contra la salut pública.
 
El cos policial també va localitzar en un aparcament de La Jonquera un cria de Falcó Tinnuculus, una espècie protegida. Una patrulla que estava realitzant un servei el va veure a terra i sense poder volar. Els agents el van portar al Centre de Fauna dels Aiguamolls de l'Empordà on van constatar que l'exemplar tenia un mes de vida.