Mor un home d'entre 70 i 80 anys ofegat a la platja de la Fosca de Palamós

El servei de vigilància encara no havia començat el torn quan s'ha produït el succés

Un home d'entre 70 i 80 anys ha mort ofegat aquest dilluns al matí a la platja de la Fosca de Palamós (Baix Empordà). Fonts de Protecció Civil han confirmat a l'ACN que un testimoni ha trucat al telèfon d'emergències 112 a les deu del matí, alertant que havia vist un cost surant boca avall, a 15 metres de la costa.
La policia local l'ha tret de l'aigua i fins al lloc dels fets s'hi ha atansat també una ambulància i dues patrulles dels mossos. Un cop fora de l'aigua, s'ha certificat la mort de l'home, que no duia documentació i hauria anat sol a la platja. La de la Fosca és una platja vigilada però el servei comença a les 10.30h, de manera que quan l'home s'ha ofegat no hi havia cap socorrista. Es tracta de la quarta persona que mor ofegada a les platges catalanes aquest estiu.
 
Protecció Civil recorda a la població que cal extremar la prudència en el bany i no banyar-se en cas de trobar-se malament o estar cansats. També, recomana sortir de l'aigua si es noten símptomes estranys i fer una immersió gradual, així com evitar estar exposats al sol molt de temps.