El Girona FC fitxa Mojica fins el 2022

El club ha exercit el dret de compra del jugador fins ara cedit pel Rayo Vallecano

El Girona FC ha fitxat Johan Andrés Mojica, activant l’opció preferencial de compra que existia amb el Rayo Vallecano, club del qual procedeix. El carriler colombià va arribar cedit pel club madrileny en el mercat d’hivern de la temporada 2016-2017, curs en el que el Girona va aconseguir l’històric ascens a Primera Divisió. Aquesta cessió va continuar aquesta última temporada, la 2017- 2018.

Johan Andrés Mojica va néixer l’agost de 1992 a la ciutat colombiana de Cali. El seus inicis professionals van tenir lloc a l’Academia Fútbol Club, de Bogotá i posteriorment es va integrar a les files del Deportivo Cali. El seu bon treball a Colòmbia va fer que diversos equips europeus es fixessin en ell. Finalment el Rayo Vallecano va aconseguir els seus serveis arribant a Madrid la temporada 2013- 2014 com a cedit. L’estiu del 2014 va concloure aquesta cessió i el va fitxar el Rayo que alhora el cedí al Valladolid. Després del seu pas pel conjunt del Pisuerga va arribar a Girona on després d’una temporada i mitja defensant amb èxit la samarreta blanc-i-vermella es vincula amb l’entitat de Montilivi fins el 2022.

El primer jugador del Girona en disputar un Mundial

La participació de Mojica en aquest Mundial de Rússia l’ha convertit en el primer futbolista del Girona FC en tenir minuts en una Copa del Món. El carriler de Cali ha jugat tots els tres partits que fins ara ha disputat la selecció colombiana i que els han permès classificar-se pels vuitens de final. Aquest matx tindrà lloc el dimarts 3 de juliol a les 20h. i els enfrontarà a Anglaterra.