Bruno Mars devetlla els teloners del concert a Barcelona

El concert serà el 20 de juny a l'Estadi Olímpic de Barcelona

Quan falta menys d'un mes perquè Bruno Mars arribi a Barcelona i Madrid amb el seu nou espectacle, l'artista ha desvetllat avui qui l'acompanyaran com a convidats en la gira. Per escalfar motors es comptarà inicialment amb DJ Rashida i just abans de l'actuació de Bruno Mars, serà la banda DNCE.

Aquestes tres propostes musicals es podran veure el 20 de Juny a l'Estadi Olímpic de Barcelona i el dia 22 de juny al Wanda Metropolità de Madrid. Les entrades es poden adquirir a través de doctormusic.com, livenation.es i ticketmaster.es.

Els teloners

DNCE és la banda de dance-rock nord-americà del moment. Dins l'escena musical des de 2015, el grup està format per l'ex Jonas Brothers, Joe Jonas, a qui acompanya Jack Lawless, Cole Whittle i JinJoo Lee. El seu primer àlbum homònim incloïa cançons del seu primer EP i temes nous que segur sonaran en els seus concerts, hits com 'Cake by The Ocean' o 'Kissing Strangers ft. Nicki Minaj '.

DJ Rashida és una de les DJ més populars per la seva fusió de hip-hop, funk, soul dancehall, house i pop. Una coctelera que omple les pistes de ball amb els sons més explosius. Se l'ha vist a Londres, Nova York, Tòquio, Dubai, Eivissa, Sydney o París, i acompanyant a Bruno Mars i Cardi B al seu vídeo 'Finesse'.