Detingut un home a Figueres per atracar una farmàcia amb un ganivet i emportar-se vint euros

Els Mossos el van localitzar poca estona després

Els Mossos d'Esquadra han detingut un home de 47 anys a Figueres després d'atracar una farmàcia armat amb un ganivet de 12 centímetres de fulla. L'assaltant no va ferir ningú, però es va emportar dos bitllets de deu euros de la caixa registradora. Tot plegat va passar el dimecres 23 de maig pels volts de les onze del matí al Carrer Pujades de la capital alt-empordanesa.

L'home va entrar a l'establiment i en va sortir ràpidament en direcció al Carrer Nou després d'emportar-se el botí. Les treballadores de la farmàcia van facilitar la descripció de l'atracador a la policia, que va capturar-lo a l'Estació d'Autobusos de Figueres poca estona després del robatori. Un cop detingut, els agents van comprovar que l'home duia a sobre els vint euros i el ganivet.

Els Mossos el van arrestar com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb intimidació. Es tracta d'un veí de La Jonquera que té diversos antecedents. L'endemà dels fets, el detingut va passar a disposició del jutge de guàrdia de Figueres, que en va decretar la llibertat amb càrrecs després de declarar.