Cassà de la Selva eixuga el crèdit de 2 MEUR del Pla de Proveïdors

Es va contraure el 2012

L’Ajuntament de Cassà de la Selva (Gironès) ha eixugat definitivament el préstec del pla de proveïdors de 2.059.813,74 euros contret el 2012 en l’anterior legislatura. Així ho ha anunciat el regidor d’Hisenda, Pau Presas, que ha explicat a la sessió ordinària del Ple Municipal de dijous al vespre que el passat dimarts 22 de maig van poder formalitzar la cancel·lació d’aquest préstec.

Presas ha destacat que "la cancel·lació definitiva del préstec del pla de proveïdors contret el 2012 ens permet passar pàgina definitivament d’aquest capítol del nostre Ajuntament i seguir planificant inversions importants que el poble es mereix".

La cancel·lació del préstec ha estat fruit de la bona gestió econòmica i el rigor pressupostari que ha permès situar el nivell d’endeutament del consistori al 29.57% a finals del 2017. Una reducció de més de la meitat del nivell d’endeutament de l’Ajuntament des de l’inici de l’any 2015.

Canvi d’ubicació de les oficines de Xaloc

El Ple Municipal també ha aprovat aquest vespre el canvi d’ubicació de les oficines de Xaloc a Cassà de la Selva que fins ara es trobaven al mateix edifici que els serveis tècnics de l’Ajuntament de Cassà, a la rambla Onze de Setembre. Xaloc anunciarà properament la seva nova ubicació.

Menjadors escolars

El Ple Municipal ha aprovat aquest vespre una moció que insta al Consell Comarcal del Gironès i al Departament d’Ensenyament a mantenir el sistema de gestió dels menjadors tal com es feia fins ara, és a dir, mantenir la gestió per part de les AMPES i les AFAs que hi estiguin interessades. Al mateix temps, els grups municipals també han demanat que s’estudiïn totes les possibilitats i que es puguin debatre amb tots els agents implicats per tal de trobar una solució que s’ajusti a la normativa de contractació i garanteixi la gestió de proximitat als centres escolars que així ho vulguin.