Els veïns del Barri Vell denuncien ''mala gestió'' en la mobilitat del Temps de Flors

Reclamen replantejar el certamen i posen d'exemple una baralla entre usuaris de la via

L'Associació de Veïns del Barri Vell de Girona s'han mostrat queixosos davant la manera en que l'Ajuntament ha gestionat el tema de la mobilitat durant la celebració del Temps de Flors.

En aquest sentit, argumenten que la manera en que el consistori ha disposat i previst els aparcaments i permisos en el barri ha arribat a ocasionar molt malestar i, fins i tot, una suposada baralla a la plaça de Sant Domènec entre l'empresa City Tours i un veí que tenia el cotxe mal aparcat i no permetia el pas del tren turístic en aquell punt.

Des de l'associació apunten que la restricció d’ús d’espais reservats habitualment als veïns en benefici d’empreses privades i altres externs "dificulta greument" la vida veïnal durant els dies en que se celebra el Temps de Flors, que al seu entendre, "son masses".

No només això, asseguren que les propostes i el pla de mobilitat impulsat des de l'Ajuntament al Barri Vell pel certamen "no ha estat aplicat amb contundència" i els objectius que es van marcar "no s'han complert". És per això que l'entitat demana replantejar "urgentment" el Temps de Flors i observar "amb lupa" com això està afectant la vida dels veïns.