Prop de 800 creueristes arriben a Palamós en la primera doble escala de la temporada

Els vaixells de luxe porten majoritàriament nord-americans i britànics

El port de Palamós (Baix Empordà) ha rebut aquest dilluns la primera doble escala de creuers de la temporada. El Seabourn Encore, amb 550 passatgers a bord, ha fet avui la primera de les set escales que té previstes al municipi aquest any i que portaran uns 3.900 turistes a la Costa Brava.

L'Star Pride, que transporta 200 turistes de creuer, també hi ha fet la primera parada prevista. Hi tornarà el proper 23 de maig amb nous passatgers i en un nou itinerari cap a França.

Tots dos vaixells han arribat al port palamosí pels volts de les vuit del matí i preveuen salpar a les sis de la tarda amb destinació a Barcelona. La majoria dels passatgers són d'origen nord-americà i britànic i les escales durant el mes de maig tenen com a objectiu ajudar a desestacionalitzar el turisme a la zona.

Seabourn Encore

El creuer Seabourn Encore ha fet aquest dilluns la primera de les set escales que té previstes aquesta temporada, sent el vaixell de la companyia nord-americana de luxe Seabourn Cruise Lines que visitarà més vegades el port de Palamós. Així, el vaixell portarà aquest any uns 3.900 turistes de creuer a la Costa Brava.

El Seabourn Encore ha arribat a les 8.00 hores del port francès de Bàndol i preveu salpar a les 18.00 hores cap a Barcelona, on finalitzarà la seva ruta. El creuer porta a bord 550 passatgers majoritàriament nord-americans i britànics.

El creuer, que ha amarrat al moll Fèlix Ribera, té una eslora de 210 metres, un calat de 6,8 metres i un registre brut de 41.865 tones.

Star Pride

L’Star Pride ha fet aquest dilluns la primera de les dues escales previstes per enguany al port de Palamós. Així, el vaixell tornarà a fer escala el dimecres, 23 de maig, amb nous passatgers i un nou itinerari cap a França. Amb les dues escales el creuer portarà aquest any 400 passatgers a Palamós i la seva destinació.

El creuer Star Pride ha arribat a les 8.00 hores del port francès de Sanary-sur-Mer i preveu salpar a les 18.00 hores amb destinació a Barcelona. El vaixell porta a bord 200 passatgers majoritàriament nord-americans.

El vaixell pertany a la companyia nord-americana de luxe Windstar Cruises que va tornar a Palamós la temporada passada després d’un temps sense fer-hi escala. L’Star Pride ha amarrat al moll de Ponent, té una eslora de 133 metres, un calat de 5 metres i un registre brut de 9.975 tones.