Una victòria per arrodonir una temporada històrica

Un doblet de Stuani ha deixat en res el gol de penal de Las Palmas

S'acaba la temporada històrica d'un Girona que ha fet somiar i ha sorprès des del primer dia. Els de Machín s'acomiaden d'una temporada de primera amb una victòria davant la UD las Plamas(1-2) a l'Estadio de Gran Canaria. Stuani ha signat un doblet per deixar en res el gol de penal de Calleri.

El Girona ha sortit amb intensitat i ha avisat amb un xut del "Choco" Lozano que ha atrapat Chichizola. Al minut 4, el domini blanc-i-vermell s'ha materialitzat amb el primer gol. La jugada ha nascut als peus de Portu que, després d'un canvi de ritme i de superar al defensor local, ha centrat i Stuani, amb un remat de cap, ha fet la resta.

Però Las Palmas no ha volgut posar les coses fàcils als de Machín i ha respost al 0-1 amb el gol de l'empat. Ha estat al minut 13, quan Calleri ha transformat un penal després d'una acció de Pere Pons sobre el mateix.

A partir de l'empat, el matx ha agafat un ritme digne del què estava en joc: res. El "Choco" i Juanpe han tingut les principals ocasions, mentre que, per part de Las Palmas, Benito ha tingut la més clara. Però Stuani, a les acaballes de la primera part, ha trencat amb la passivitat després d'aprofitar una errada de la defensa local. L'uruguaià ha fet un magnífic revers dins l'àrea i, amb un xut creuat, ha enviat la pilota al fons de la porteria de Chichizola.

La segona part ha estat poc atractiva, amb poca intensitat per part dels dos conjunts i molt joc al mig del camp. L'únic que ha donat una mica d'espectacle ha estat la gran aturada de Bono despès d'un xut de Halilović.

Les ocasions dels blanc-i-vermells han estat poques i poc perilloses, tot i els grans espais que deixava la defensa local. Lozano ha tingut una arribada que ha estat aturada per la defensa canària i Stuani ha enviat un remat per damunt la porteria de Chichizola. Per part dels locals, el poc perill ha arribat de les botes de Halilović, que ha tingut l'ocasió més clara amb un xut fregant el pal.