Tres detinguts en dos dies per robar en una botiga de Sant Feliu i un habitatge de Platja d'Aro

Els lladres són de nacionalitat espanyola i marroquina

Els Mossos d'Esquadra van detenir els passats dies 13 i 14 de maig tres homes per robar en una botiga de Sant Feliu de Guíxols i un habitatge Castell-Platja d’Aro (Baix Empordà). Els lladres, de 26, 38 i 48 anys, són veïns de Sant Feliu de Guíxols i Castell-Platja d’Aro i de nacionalitat espanyola i marroquina. El primer dels fets va succeir la matinada del 13 de maig quan els mossos van rebre l’avís que s’estava produint un robatori dins una botiga de la Rambla Antoni Vidal de Sant Feliu de Guíxols.
 
Quan els agents van arribar al lloc van veure que la porta d’accés al local estava forçada i que havien trencat el vidre i a l’interior s’observava tot regirat i faltava el calaix de canvi del terminal de punt de venda. Els policies van fer una recerca per la zona i al carrer Sant Llorenç van localitzar un home que donava forts cops a un calaix de canvi per intentar obrir-lo. L'home va quedar detingut per la seva presumpta relació amb el robatori. La matinada del 14 de maig els mossos van anar a comprovar l’avís per un possible robatori en un pis de l’avinguda Madrid a Castell-Platja d’Aro. En arribar al lloc, els agents van trobar la porta de l’habitatge oberta i trencada. Van entrar i van localitzar dos homes, un al menjador i l’altre al dormitori, que regiraven calaixos. Els agents els van detenir per una temptativa de robatori.

Els detinguts, algun d’ells amb antecedents, van passar el dia 15 de maig a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, que va decretar la seva llibertat amb càrrecs.