Troben un cadàver en avançat estat de descomposició prop del Ter a Girona

Dos veïns del barri l'han trobat mentre passejaven al gos

El cadàver localitzat aquest dilluns al migdia en un dels marges del riu Ter a Girona correspon a un home, del qual encara se'n desconeix la identitat. El cos estava en un avançat estat de descomposició, fet que porta a pensar que la data de la mort s'hauria produït fa aproximadament un mes. Els Mossos d'Esquadra estan analitzant la seva base de desapareguts per aclarir la identitat del cos, i mantenen oberta qualsevol hipòtesi. El cadàver s'ha traslladat a l'Institut de Medicina Legal (IML) de Girona, on els metges forenses li practicaran l'autòpsia. La zona on s'ha trobat el cos, uns matolls a sota del Pont de l'Aigua, és a tocar de les primeres cases del barri del Pont Major.

El cadàver s'ha trobat pels voltants de les onze del matí. Dues persones que passejaven un gos estaven caminant pel corriol que hi ha sota el Pont de l'Aigua de Girona, a tocar de les primeres cases del barri del Pont Major. En un moment determinat, l'animal s'ha posat a lladrar i s'ha acostat fins a l'aigua. Ha estat aleshores quan els dos vianants han vist com, entremig dels matolls, dues cames emergien de la superfície del riu.

Després de fer el macabre descobriment, la parella s'ha dirigit ràpidament cap al centre cívic, situat a escassos metres de la zona, per alertar la policia. Pel camí, però, s'han trobat amb l'agent de barri de la Policia Municipal, a qui han informat de la presència del cadàver. Fins al lloc s'hi ha desplaçat diverses unitats dels Mossos d'Esquadra per fer l'aixecament del cos, que correspon a un home.

El cadàver es trobava en un avançat estat de descomposició i, segons les primeres impressions, faria aproximadament un mes que l'home hauria mort. El cos s'ha traslladat fins a l'Institut de Medicina Legal (IML) de Girona, on els forenses li faran l'autòpsia. Durant l'examen, els forenses intentaran aclarir l'edat del mort i descobrir les circumstàncies de la mort.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació i mantenen oberta qualsevol hipòtesi. També estan analitzant la seva base de dades de persones desaparegudes per veure si alguna d'elles correspondria amb la descripció del cos localitzat al riu Ter.