Quatre detinguts amb set bicicletes robades a la Vall de Bianya

Un ciutadà va alertar els agents que havien intentat sostreure'n més a Sant Jaume de Llierca

Els Mossos d'Esquadra van detenir dimecres passat dos homes de 31 i 38 anys i dues dones de 25 i 30 anys que transportaven set bicicletes robades en una masia de Foixà (Baix Empordà) dins d'una furgoneta a la Vall de Bianya.
 
Els agents els van enxampar després de rebre l'avís d'un ciutadà que els ocupants del vehicle que circulaven en sentit nord per l'N-260 després d'intentar manipular unes bicicletes a Sant Jaume de Llierca. Els mossos la van interceptar i aturar a la cruïlla entre la N-260 i la C-153, i en van identificar els quatre ocupants, dos homes i dues dones. En l’escorcoll de la furgoneta els agents van trobar, a la zona de càrrega, set bicicletes de muntanya valorades en 5.600 euros, de les quals no en van poder acreditar la procedència.
Els mossos van fer gestions per comprovar l’origen de les bicicletes i van descobrir que acabaven d’estar sostretes del magatzem d’una masia de la població de Foixà (Baix Empordà). Per accedir-hi els lladres havien esbotzat una porta de fusta, havien entrat a l’estança i havien carregat les set bicicletes a la furgoneta.

Les set bicicletes, valorades en més de 5.600 euros, van ser retornades el mateix dia al seu legítim propietari.

Els detinguts, alguns d’ells amb antecedents i veïns de Sant Joan de les Abadesses (Garrotxa) i Malagón (Ciudad Real), van passar el dia 3 de maig a disposició del Jutjat en funcions de guàrdia de d’Olot, el qual va decretar la llibertat amb càrrecs.