Espai Gironès celebra el 13è aniversari regalant productes electrònics

Aquests es repartiran al llarg del mes de maig

El món de la robòtica, la realitat virtual i dels planetes seran el fil conductor dels actes que es duran a terme aquest mes de maig amb motiu del 13è aniversari de l’Espai Gironès. Una temàtica que està en sintonia amb la campanya institucional del Centre Comercial L’Espai Infinit.

Fins el 26 de maig l’Espai Gironès acollirà l’exposició “L’espai a l’Espai” que farà un recorregut interestel.lar per descobrir curiositats sobre els planetes del sistema solar. La mostra es pot visitar a la planta baixa i a la primera planta del centre. A més, els dissabtes 12 i 26 de maig ( de les 10h a les 14h i de les 16:30 a les 20:30h)  es podran viure, a la planta baixa del Centre, experiències amb la realitat augmentada de les ulleres Samsung Gear. D’altra banda, fins el 26 de maig ( de dijous a dissabte) a l’Espai Petits s’han organitzat tallers infantils per aprendre a muntar i programar petits grans robots. I el divendres 25 de maig ( de les 17:30h a les 20h) a la zona de restauració del Centre Comercial s’instal·larà Blau, el Planetari.

A més, el dissabte 26 de maig (de les 10h a les 14h i de les 16:30 a les 20:30h)  el Centre Comercial  rebrà la visita d’un robot humanoide per donar a conèixer l’última tecnologia en robòtica a nivell mundial .

Importants regals

Amb motiu del 13è aniversari, durant aquest mes de maig l’Espai Gironès repartirà onze regals: un iPad Pro,  tres Samsung S9,  tres iPhone X,  dos  Gear 360 i dos Parrot Drone. Per aconseguir-los caldrà passar pel Punt d’informació  amb tiquets de compres realitzades al Centre Comercial. Per cada tiquet o tiquets que sumin un mínim de 50 euros l’Espai entregarà un codi que després s’haurà d’introduir en una pantalla tàctil situada al costat del Punt d’Informació. Des d’aquesta pantalla, que simularà una nau espacial, s’anunciarà si hi ha premi o no. A més, cada setmana es regalaran a través de les xarxes socials del Centre codis per optar als obsequis.
Un any més l’Espai Gironès vol que el visitant sigui el protagonista de la celebració per tal de retornar-li la confiança que ell li diposita.