Territori adjudica les obres de millora de la C-25 a Riudellots de la Selva per 1,4 MEUR

Els treballs permetran eixamplar i reforçar el ferm de la carretera

El Departament de Territori i Sostenibilitat ha adjudicat les obres de millora de la C-25 a Riudellots de la Selva (Selva) per un import d'1,4 milions d'euros (MEUR). L'actuació consistirà en eixamplar i reforçar el ferm de la carretera en un tram de 2,2 quilòmetres. Les obres començaran a la tardor i tindran un termini d'execució de sis mesos. El projecte es dividirà en dos trams d'actuació.
 
En el tram inicial, que és interurbà, la carretera es farà més ample i es pavimentarà de nou. En total, s'actuarà en un tram d'1,3 quilòmetres. El tram final, de gairebé un quilòmetre i que discorre per trama urbana, mantindrà les característiques actuals reforçant el ferm. L'objectiu és millorar la seguretat i la comoditat en la conducció. Actualment, la via té una amplada que va des 7 als 7,5 metres, amb morals de mig metre. Amb les obres, la carretera disposarà de dos carrils de 3,5 metres i dos voral d'1,5. El traçat on s'actuarà s'inicia a poca distància de la rotonda d'enllaç amb l'A-2 i finalitza a tocar del veïnat de l'Estació. Just en aquest punt de la C-25 s'hi estan fent unes altres obres de condicionament fins a Campllong (Gironès).
 
Territori també hi ha previst altres actuacions com una millora del drenatge, millores en la senyalització i les barreres de seguretat, formació d'un tram de nova xarxa de telecomunicacions per fibra òptica, a més del desviament dels serveis bàsics afectats.