Coneix qui actuarà en la tercera edició del Planestiueja't

L'anomenat 'Festival d'Estiu de la Garrotxa' porta una programació eclèctica

Les Planes d'Hostoles acollirà un cicle de concerts els dissabtes de juliol i agost d'aquest 2018 amb el Planestiueja't, que arriba a la tercera edició. L'anomenat 'Festival d'Estiu de la Garrotxa' inclou una programació eclèctica amb propostes per a tots els públics i edats. En total, hi haurà set concerts, dels quals sis seran de pagament.

Els primers en actuar seran els d'El Pot Petit, el dissabte 7 de juliol a l'allotjament rural El Llober. El programa inclou artistes amb una llarga trajectòria, com són Tomeu Penya, Pedro Guerra i Pep Sala. També hi actuarà Andrea Motis amb el seu quintet i Manu Guix, que presentarà el seu últim treball. La jove cantautora Sara Terraza presentarà el seu primer disc amb l'espectacle 'Sara Terraza & The Black Sheep' en el que serà l'únic concert gratuït del Planestiueja't que es farà a la plaça Nova de Les Voltes. En aquesta edició, també es donarà a conèixer la tasca que fa la Fundació Albert Bosch que pertany a l'empresa Noel Alimentaria SA dedicada en projectes de recerca infantil.

Les entrades dels concerts es posen aquest dimarts a la venda a través del web de Turisme Garrotxa. Els preus van dels 7 euros fins als 18 euros a taquilla. També hi ha descomptes si es compra de forma anticipada.