Condemnen a cinc anys de presó la dona que va intentar matar el marit a ganivetades a Gualta

L'agressora es va violentar quan la seva parella li va dir que estava enamorat d'un altre dona

Segons la sentència, la voluntat de Martha Cecilia Garcia era acabar amb la vida del seu marit perquè sabia que ell la volia abandonar per una altra dona. Després de fer-li la primera ferida al coll, la dona va continuar amb l'intent de clavar-li el ganivet per matar-lo. La víctima va rebre una ganivetada més que li va ferir la galta esquerra. Llavors, va intentar impedir l'atac de la dona agafant-la pels braços i pels canells però la processada el va ferir tres vegades més durant el forcejament.

Com a conseqüència de l'agressió, la víctima va patir una ferida incisa profunda a la zona de la faringe, un altre tall a la cara, talls als braços i a les mans i una erosió a la zona toràcica. Les ferides van trigar set dies a curar-se i li ha quedat una seqüela estètica pel tall a la cara.

La sentència argumenta que ha quedat demostrat que la dona tenia intenció d'acabar amb la vida del seu marit i que 'no és creïble' la versió de Martha Cecilia Garcia que sosté que va ser el seu marit qui va intentar matar-la. 'Hi havia una situació tensa entre els dos', recull la sentència que exposa que l'home havia deixat clar que la volia abandonar i que, en canvi, la processada volia continuar amb la relació.

'L'únic interès que tenia era acabar la relació amb la senyora Garcia per poder tancar aquest assumpte i poder gaudir tranquil·lament de la nova parella', conclou la sentència que afirma que aquesta situació feia estar la processada 'molt malament' i va ser el que la va portar a atemptar contra la vida del seu marit.

Per aquest motiu, la sentència condemna Martha Cecilia Garcia Ospina a cinc anys de presó com a autora d'un delicte de temptativa d'homicidi. La processada també haurà de pagar al marit 3.156,89 euros d'indemnització i no es podrà apropar ni parlar amb ell durant nou anys.