Més de 400 participants a la VI Jornada de Vins DO Empordà

Durant la jornada s'han celebrat els 10 anys dels 'Vins de Tramuntana'

Més de 400 persones han participat aquesta setmana a Mas Marroch a la VI Jornada de Vins DO Empordà, adreçada als professionals de la restauració, l'hostalaria i el comerç de les comarques gironines. Els participants han pogut tastar en una mateixa tarda els vins d'una trentena de cellers de la DO Empordà.

El Consell Regulador de la DO Empordà ha instal·lat dues taules temàtiques, amb vins elaborats amb varietats tradicionals i amb vins dolços, amb l'objectiu de donar a conèixer aquests productes de qualitat entre el públic assistent. L'elevada participació confirma l'interès del sector de la restauració, l'hostaleria i el comerç gironí per oferir als seus establiments els vins de l'Empordà.

La jornada s'ha iniciat amb un tast molt especial per celebrar els 10 anys dels' Vins de Tramuntana'. La sommelier i presidenta de l'Associació Catalana de Sommeiliers, Anna Vicens, i el sommelier del Celler de Can Roca, Josep Roca, han dirigit aquest tast titulat 'La superació en un deceni de qualitat'. Durant l'activitat, els dos sommeliers han destacat l'augment de qualitat que han experimentat els vins DO Empordà en l'última dècada. Els participants han pogut tastar una selecció de vins empordanesos de l'anyada del 2007.