Diego Borrego es reincorpora al grup municipal del PP de Figueres

La decisió arriba després que el partit li aixequés la suspensió

El PP va tancar fa unes setmanes l'expedient informatiu i va aixecar la suspensió cautelar de militància al regidor Diego Borrego de Figueres (Alt Empordà). El partit li havia aplicat la mesura per les causes que hi havia obertes contra ell i que, finalment, van acabar arxivades. Un jutjat de Girona l'investigava per haver gravat presumptament un home als lavabos de l'estació del TAV a Girona i un altre de Figueres ho feia per possessió i distribució de pornografia infantil.

Davant d'això, l'edil va demanar poder reincorporar-se al partit i fa pocs dies el Comitè de Drets i Garanties li va comunicar formalment la decisió. Després d'això, Borrego va demanar a l'Ajuntament tornar al grup municipal.

Aquest mateix dimecres, l'alcaldessa, Marta Felip, ha signat un decret per donar-hi compliment i la previsió és que al ple de demà Borrego canviï de lloc al plenari i torni a situar-se al costat de la portaveu de la formació, Mª Àngels Olmedo.

Des del juny de l'any passat, exercia com a regidor no adscrit . El partit el va suspendre de les seves funcions i li va prohibir que continués actuant en el seu nom.