El Llevant atura la bona dinàmica del Girona a Montilivi

Àlex Granell ha avançat el conjunt gironí i Morales ha fet el gol de l'empat

La ratxa de sis partits guanyant a Montilivi ha acabat avui, amb la visita del Llevant, després que el conjunt granota empatés davant el Girona FC (1-1). Els blanc-i-vermells s'han avançat amb un espectacular gol d'Àlex Granell a la segona part i, del Llevant, Morales ha empatat el partit. Els blanc-i-vermells aconsegueixen un punt que els deixa momentàniament setens a la classificació i els manté vius en la lluita per Europa.

El Llevant ha sortit amb ganes de tenir el domini i no ha posat les coses fàcils a un Girona incòmode. Els de Machín han tingut arribades de Portu i Aday, però s'han topat amb les aturades  d'Oier. Per part del conjunt granota, Boateng i Roger Martí han fet treballar Bono, però el porter ha aturat els seus xuts.

Al minut 30, Aday ha pogut avançar els gironins amb un xut de falta que s'ha estavellat al travesser. A les acaballes de la primera part, altre cop el pal ha evitat un gol, però del Llevant. Roger ha fet una passada cap a Boateng, però el seu xut ha acabat topant amb la fusta.

A la represa, el conjunt granota ha sortit a buscar el gol i ha tingut les ocasions de Boateng i Lerma. Però el Girona també ha insistit fins que ha aconseguit avançar-se al marcador al minut 53. El golejador ha estat Àlex Granell, que, des de la frontal de l'àrea, ha enviat un potent míssil a l'escuadra de la porteria d'Oier, qui no ha pogut fer res per aturar-lo.

Tres minuts després, Stuani ha fallat una clara ocasió que podria haver suposat el segon gol blanc-i-vermell. El Llevant no ha abaixat als braços i ha seguit buscant el gol de l'empat, que ha arribat al minut 67. Ha estat Morales, que ha regatejat a Bono i ha enviat la pilota al fons de la porteria fent l'1-1.

Els de Machín no s'han volgut conformar amb l'empat i han intentat fer el segon, però s'han vist superats per un Llevat ben col·locat. A les acaballes del matx, el Girona ha tingut la última oportunitat d'emportar-se els tres punts amb una falta que ha rematat Bernardo i que, finalment,  Oier ha atrapat.