200 persones van participar del concurs de dibuixos a l'Espai Gironès

El guanyador es va endur un viatge al parc Warner de Madrid

El concurs de retrats que l’Espai Gironès va organitzar dissabte a la recerca de superherois per sumar-se a la celebració del Dia del Pare  ha tingut una gran  resposta. Hi van participar més de 200 pares i fills i filles de diferents municipis de les comarques gironines . Els guanyadors són Pau Hidalgo Costa i el seu fill de 5 anys Àlex, de Cassà de la Selva, que s’han endut un cap de setmana per a quatre persones al Parc Warner de Madrid.

El concurs de dibuixos es va dur a terme dissabte a l’Espai Petits. Hi podien participar tots els pares amb fills o filles d’entre 4 i 12 anys. S’havien de seure l’un davant de l’altre i  durant deu minuts cadascun havia de fer un retrat de l’altre com si fos un superheroi. Només es podia participar una vegada, amb un dibuix.
Després, un jurat format per nens va ser l’encarregat d’escollir els millors dibuixos i, per tant, els guanyadors del concurs.

El premi inclou les entrades al parc Warner de Madrid de dissabte i diumenge amb el dinar inclòs per a quatre persones , dos adults i dos nens d’entre 4 i 12 anys; el viatge en TAV des de Girona; i l’estada de divendres i dissabte en un hotel de Madrid.