Un digne Girona cau davant un Reial Madrid fulminant

Els blanc-i-vermells han lluitat fins al final davant un Cristiano imparable

El Girona FC ha caigut derrotat al Bernabéu davant un Reial Madrid imparable (6-3). El millor Cristiano Ronaldo ha firmat un pòquer i Lucas Bale han fet els altres dos gols blancs. El Girona, però, ha lluitat fins al final i ha aconseguit dos gols de Stuani i un de Juanpe, els tres a pilota aturada.

El Reial Madrid ha sortit amb intensitat i dominant un Girona que s'ha vist superat als primers minuts. Un Cristiano Ronaldo voraç ha tingut la primera ocasió de falta a la frontal de l'àrea que ha aturat Bono i, poc després, Lucas també s'ha topat amb el porter visitant.

Al minut 11, ha arribat el gol pels merengues.Toni Kroos ha servit un córner i el portuguès ha rematat de primeres superant Bono. Amb l'1-0, els blanc-i-vermells han reaccionat i han tingut una primera arribada de Portu que ha marxat desviada.

No ha estat fins al minut 28 quan el Girona ha aconseguit fer el gol de l'empat. L'origen, com ja ve sent de costum, ha estat a les botes de Granell, qui ha servit una falta i Stuani ha rematat amb el cap perforant la porteria de Keylor Navas.

Els de Zidane però, ha seguit creant perill a terreny gironí. Crisitano i Asensio ho han intentat, però s'han topat amb les excel·lents intervencions de Bono. Mentrestant, el Girona ha guanyat confiança i un veloç Mojica ha posat contra les cordes la defensa blanca.

A la represa, el Reial Madrid ha sortit amb una marxa més i amb només dos minuts a fet el 2-1. Ha estat Cristiano Ronaldo que, després d'una assistència de Benzema, ha enviat la pilota al travesser i després ha entrat a la porteria.

Els de Zidane tenien ganes d'emportar-se la victòria i, al 58, una passada de Cristiano ha acabat en els peus de Lucas Vázquez, qui no ha perdonat superant el porter visitant. Però els gols dels blancs no han cessat i un imparable Cristiano ha firmat un hat-trick fent el quart dels locals. El gol ha arribat després d'un remat de Benzema que Bono ha desviat. El refús ha arribat al portuguès, que ha enviat la pilota al fons de la porteria.

El Girona, però, no s'ha rendit tot i el desfavorable marcador. Al 66, un centre de Granell ha arribat a Stuani i aquest ha rematat amb el cap superant Navas. Amb el gol, el Girona ha vist oportunitats de lluitar per puntuar i ha buscat retallar distàncies. Els de Machín han tingut una ocasió després d'un error de Varane a l'àrea ha acabat amb la pilota als peus de Stuani, però aquest no ha aprofitat l'oportunitat.

A les acaballes del partit, Bale ha fet el cinquè gol dels de Zidane, després d'una assistència de Modric. Però la intensitat i els gols no han cessat. El Girona no ha abaixat els braços i, al 87, Juanpe ha fet el tercer gol blanc-i-vermell, altre cop amb el cap. Finalment, amb el partit sentenciat, Cristiano ha fet el 6-3 firmant un pòquer després d'una passada de Bale.