A presó un lladre per robar a cinc persones vulnerables fent estrebades a Figueres

És un noi de 22 anys i veí de la ciutat

La policia tenia constància d'un lladre que cometia estrebades al centre i a la zona est de Figueres per robar a persones vulnerables. En tots els casos, les víctimes tenien una edat avançada o mobilitat reduïda i sempre actuava durant la tarda o vespre. Posteriorment, llençava els efectes personals de les víctimes passades les vies del tren, a la zona de la depuradora.

Amb aquests elements, la Unitat d'Investigació dels mossos, juntament amb efectius de seguretat ciutadana, van posar en marxa un dispositiu per detenir 'in fraganti' l'autor dels robatoris.

Finalment, la policia va enxampar-lo el 13 de març a la nit, quan acabava d'abordar la seva última víctima al carrer Compositor Serra de Figueres. La policia considera que és l'autor de quatre estrebades més comeses entre febrer i març a la ciutat seguint el mateix mètode.

El detingut és un noi de 22 anys, nacionalitat equatoriana i veí de Figueres que té antecedents. Va passar ahir a disposició judicial davant del Jutjat d'Instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, que va ordenar el seu ingrés a presó.