Detenen a Sant Julià de Ramis dos conductors sense carnet que feien curses per l'AP-7

Un d'ells no duia el cinturó de seguretat i l'altre anava drogat

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Sant Julià de Ramis (Gironès) els conductors de dos vehicles que circulaven sense tenir el permís de conduir i fent curses a gran velocitat per l'autopista AP-7.

Segons informen, van ser diversos conductors els que van llançar l'alerta perquè els dos vehicles d'alta gamma anaven fent curses per l'autopista.

Els agents van localitzar els cotxes i van muntar una maniobra de retenció de trànsit en sentit nord al punt quilomètric 58, a l'alçada de Sarrià de Ter. Un cop aturats, els van guiar fins a la sortida 6 de l'AP-7 per fer les gestions necessàries sense posar en perill la circulació a la via.

Quan els mossos van identificar els dos conductors van constatar que no havien obtingut mai el permís de conduir, motiu pel qual van quedar detinguts. Són dos joves de nacionalitat francesa, de 19 i 21 anys i veïns de Marsella.

A més, també van denunciar un dels conductors per no fer ús del cinturó de seguretat, per no dur la documentació del vehicle i per conduir de forma temerària. A l'altre conductor, també per conduir temeràriament, i per donar positiu a la prova de detecció de drogues.

Els detinguts, sense antecedents, van passar el dia 12 de març a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Girona i van quedar en llibertat.