Un detingut per explotar sexualment dues dones de Moldàvia en un club de Blanes

Les havia portat enganyades el 2016

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 2 de març un home de 63 anys, de nacionalitat moldava i veí de Blanes que explotava sexualment dues dones del seu país d'origen en un club d'aquest municipi de la Selva.
 
La investigació policial es va posar en marxa a principis de setembre arran d'un comunicat de la Interpol on s'informava que hi havia una persona al país que podria estar relacionada amb un cas de tràfic d'éssers humans. La investigació va permetre esbrinar que el 2016 aquest individu havia portat enganyades dues noies de nacionalitat moldava a Blanes i que les va obligar a exercir la prostitució contra la seva voluntat en un club proper al seu domicili. A més, durant un temps les va mantenir tancades contra la seva voluntat i els va retirar la documentació.
 
Finalment, el 2 de març els mossos van detenir l'home com a presumpte autor d'un delicte de tràfic d'éssers humans amb la finalitat d'explotar-les sexualment. A més, els investigadors van oferir el suport i l'assistència necessària a les víctimes.

El detingut, sense antecedents, va passar a disposició del jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Ripoll que en va decretar la llibertat amb càrrecs.